Prestam servicii curatenie subsol, pod, boxa, garaj si magazie in orice zona din Bucuresti si din Ilfov la preturi care se stabilesc in functie de volum, distanta si numarul de muncitori care vor distribuiti la fata locului. Foarte important este sa ne contactezi cu 24 de ore in avans pentru programare in cazul in care este vorba de o golire totala. Ne poti preciza personal ce cantitate ai de evacuat sau ne putem deplasa la fata locului pentru o constatare. Ocazie cu care iti putem comunica si costul serviciului pe care il oferim. Va rugam sa ne contactati.

Preturi curatenie – golire de vechituri personalizate

Cantitatea ce trebuie evacuata este cel mai important factor in stabilirea pretului final al serviciului de curatenie pe care il prestam. Tocmai de aceea, trebuie sa ne precizezi telefonic ce volum ai de aruncat sau sa permiti angajatilor firmei noastre sa vina la subsol, pod, boxa, garaj sau magazie pentru a-ti face o estimare corecta. Tine cont ca nu vei plati aceeasi suma daca doresti sa te debarasezi de o canapea ca in cazul in care ai evacua tot mobilierul din respectivul spatiu. Conteaza foarte mult numarul obiectelor! Trebuie, insa, sa fii sigur ca pretul pe care ti-l vom oferi va fi cel corect si poate fi negociat in cazul in care il consideri exagerat.

Alt factor pe care firma noastra de transport il ia in calcul in stabilirea pretului este numarul de muncitor care vor lua parte la curatarea podului, subsolului, garajului, etc. de vechituri. Iti vom pune la dispozitie, in functie de cantitatea ce trebuie ridicata, o echipa formata din 2, 3 sau 4 persoane care sa se ocupa cu incarcarea in autoutilitara a obiectelor ce urmeaza a fi transportate la groapa de gunoi. Operatiunea de curatenie subsol, pod, magazie, boxa si garaj va decurge ca la carte si se va incheia in cateva zeci de minute. Iar la final spatiul va ramane curat si va putea primi alte elemente.

Si distanta pana la groapa de gunoi are un rol in stabilirea pretului final. Pe care ti-l vom comunica abia dupa ce aflam volumul, adresa si numarul de muncitori pe care ii vom trimite sa presteze serviciile de curatenie subsol, pod, boxa, garaj si magazie. Elementele vor ajunge la groapa de gunoi prin intermediul unor autoutilitare voluminoase, conduse de soferii firmei noastre de transport. De precizat ca nu se percep taxe suplimentare pentru transportul vechiturilor la groapa de gunoi.

Un operator al firmei noastre iti sta la dispozitie la numarul de telefon din pagina de CONTACT gata sa iti ofere toate informatiile pe care doresti sa le afli despre costul serviciilor de curatenie pe care le prestam. Nu este exclus sa poti beneficia chiar si de anumite reduceri. Firma noastra actioneaza de luni pana duminica in Capitala si in zonele limitrofe cu masini incapatoare si personal calificat pentru manipulare si demontare. Oferim solutii complete curatenie subsol, pod, boxa, magazie si garaj la preturi pe care absolut orice si le poate permite. Scapa la un cost accesibil, prin intermediul firmei noastre de transport, de toate vechiturile care iti ocupa spatiu inutil.