Va oferim urmatoarele categorii de servicii:

Curatenie subsol : Oferim servicii curatenie subsol cu autoutilitare spatioase si personal calificat pentru incarcare. Vom goli spatiul de borcane, sticle, ligheane, tevi, galeti, gunoaie, saci, moloz, materiale din lemn, plastic si fier, tot ce se poate gasi intr-un astfel de spatiu. Intreg procesul va fi efectuat rapid si in urma noastra va ramane o curatenie exemplara. Muncitorii firmei noastre vor face toata treaba in locul tau. O echipa este formata din 2, 3 sau 4 persoane, in functie de necesitatile tale. Intervenim in subsolul blocurilor, caselor, vilelor, restaurantelor, scolilor, cluburilor, magazinelor, cofetariilor, sediilor de firma, oriunde avem posibilitatea.

Curatenie pod : Sintem pregatiti sa iti asiguram servicii curatenie pod in orice zona din Bucuresti si din Ilfov cu utilitare de 3.5 tone si incarcatori cu vasta experienta. O echipa formata din minimum doi muncitori se va deplasa la fata locului si va evacua, pe rand, toate vechiturile care s-au strans in pod: haine, tablouri, carti, cutii, perdele, covoare, perne, fotolii, paturi si canapele de mici dimensiuni, ferestre, usi, lustre, etc. Te vom debarasa de absolut orice obiect pe care l-ai depozitat in spatiul respectiv. Actionam in podurile locuintelor, salilor de teatru si cinematrograf, institutiilor de invatamant, practic in orice cladire care dispune de o asemenea incapere.

Curatenie boxa : Ai nevoie de un serviciu curatenie boxa? Spatiul este plin cu vechituri de tot felul? Vom interveni cu utilitare de diverse capacitati si cu muncitori bine instruiti care sa manipuleze respectivele obiecte. Parchetul vechi, gresia si faianta ce nu mai poate fi utilizata, scaunele si mesele deteriorate, gentile, valizele, sacosele, cam toate obiectele ce se gasesc acolo, vor ajunge la cea mai apropiata groapa de gunoi. Sintem gata sa raspundem pozitiv oricarei solicitari ce vine din partea unui detinator de boxa din bloc, societate comerciala, fabrica, etc. Iar la final putem curata spatiul cu ajutorul maturilor in asa fel incat sa fii multumit de serviciul efectuat de firma noastra.

Curatenie garaj : Prestam servicii curatenie garaj cu autoutilitare incapatoare si personal care sa asigure incarcarea obiectelor in masini pentru transport la groapa de gunoi. Anvelopele, cauciucurile, rotile, jantele, farurile, usile, scaunele, aripile, uleiurile, combustibilii, sculele, motoarele, toate vechiturile de care nu te mai poti folosi vor fi ridicate in foarte scurt timp, in asa fel incat garajul tau sa ramana curat. Sintem gata sa actionam in garajele oamenilor simpli, ale firmelor, ale service-urilor auto, etc. indiferent de cantitatea ce trebuie evacuata.

Curatenie magazie : Iti punem la dispozitie servicii curatenie magazie cu mijloace de transport proprii si muncitori experimentati care, pe langa incarcare, pot asigura, daca este cazul, si demontarea corpurilor de mari dimensiuni. Mobila veche, marfa expirata, gunoaiele, etc. vor fi evacuate in cel mai scurt timp posibil si transportate la cea mai apropiata groapa de gunoi. Singura conditie este ca magazia sa se afla in Capitala sau in zonele limitrofe. Vom interveni indiferent de cantitate in magaziile cu produse alimentare si agricole, cu mobilier deteriorat sau cu materiale de constructii de tot felul.

Servicii oferite de Eco Business Logistic S.R.L prin firmacurateniesubsol.ro.