Esti o persoana fizica sau juridica si care are garajul plin cu vechituri? Incercati de mai multe saptamani sa faceti o curatenie generala, insa timpul nu v-a permis? Lasa totul in grija firmei noastre! Te vom debarasa in cateva zeci de minute de toate lucrurile pe care le-ai depozitat acolo in ultima perioada.

Te vom ajuta de luni pana duminica cu un serviciu curatenie garaj in situatia in care acesta se afla in Bucuresti sau in Ilfov. Iti vom asigura autoutilitare de diverse capacitati si personal pentru manipulare si demontare. Daca este vorba de o golire totala trebuie sa ne suni cu o zi in avans, ocazie cu care ne poti preciza ce volum ai de evacuat. Nu poti face o estimare? Nici o problema! Ne vom prezenta la garajul tau pentru o constatare, iar la final iti vom comunica un pret.

Curatenie garaj cu personal si transport la groapa de gunoi

curatenie garaj

curatenie garaj

Garajul este o cladire sau o incapere, special amenajata, in care se adapostesc si se intretin sau repara autovehiculele. Foarte multi posesori de masini si-au construit, in ultimii ani, astfel de spatii pentru a-si proteja masini sau, pur si simplu, pentru a depozita cauciucuri, usi, geamuri, oglinzi, motoare, scule sau alte parti ce compun un automobil. De regula, romanii nu arunca la gunoi piesa pe care au inlocuit-o si ii gasesc un loc in garaj. Insa, la un moment dat, acesta devine neincapator si este nevoie de o curatenie generala.

Este momentul in care trebuie sa apelezi la firma noastra. Oferim servicii curatenie garaj complete, ce includ utilitare de 3.5 tone, manipulatori si demontatori. Vom face toata treaba in locul tau! Iar vechiturile vor fi transportate la groapa de gunoi legal si fara foarte multa bataie de cap. Sintem disponibili in orice zona din Bucuresti sau Ilfov.

Oferim servicii curatenie garaj cu echipa formata din 2,3 sau 4 persoane care sa goleasca spatiul de toate obiectele: anvelope, table, piese, faruri, roti, capace, scaune, etc. Tot procesul se va desfasura rapid pentru ca nu dorim sa iti ocupam garajul mai mult timp decat este necesar. Iar la final spatiul va ramane curat, gata sa primeasca in “gazda” alte obiecte. Sintem o firma gata sa te ajute indiferent de cantitatea ce urmeaza a fi ridicata.

Principalul scop al firmei noastre este sa iti ofere un serviciu curatenie garaj care sa te multumeasca. Te scapam de toate vechiturile si de toate gunoaiele care s-au adunat in spatiul unde iti lasi masina cand nu esti plecat la drum. Pastreaza garajul curat cu ajutorul nostru. Dispunem de personal calificat si de mijloacele de transport necesare. Mizeria care s-a strans in garajul tau va deveni istorie in foarte scurt timp.

Vom interveni in garajul tau indiferent de gradul de mizerie in care se afla. Corpurile de dimensiuni mari vor fi demontate, iar cele mici asezate in saci de rafie. Intr-un final, toate vechiturile din garaj vor ajunge la cea mai apropiata groapa de gunoi. Iar tu nu va trebui sa misti un deget. Vom stabili impreuna cu tine pretul corect, in asa fel incat ambele parti sa fie multumite.