In cazul in care esti o persoana fizica sau juridica, iar magazia ta s-a transformat intr-un spatiu plin cu vechituri este cazul sa ne soliciti ajutorul. www.curateniesubsol.ro iti va efectua un serviciu curatanie magazie care te va multumi pe deplin. Iti vom pune la dispozitie autoutilitare incapatoare si personal pentru demontare si manipulare daca locatia se afla in Bucuresti sau in Ilfov. Avem capacitatea sa iti eliberam spatiul de toate obiectele nefolositoare in doar cateva zeci de minute. Pentru a-ti comunica un pret trebuie sa ne precizezi ce cantitatea ai de evacuat sau putem veni personal, la fata locului, pentru a face o constatare.

Curatenei magazie: masina si personal pentru evacuare vechituri

Curatenie magazie depozit

Curatenie magazie

Magazia este o constructie destinata pastrarii unor cantitati mari de marfuri sau de materiale. Daca aceasta este plina ochi si vrei sa o cureti de toate elementele care nu iti mai sint de nici un folos, iti vom trimita o echipa formata din maximum 4 oameni care sa faca toata treaba in locul tau. Vom goli magazia de mobila veche, aparate electronice si electrocasnice stricate, haine, gunoi, resturi de la materiale de constructii, etc. si le vom transporta la groapa de gunoi cea mai apropiata cu ajutorul unor mijloace de transport conform necesitatilor tale.

Oferim solutii complete curatenie magazie cu personal calificat si masini spatioase. Vom raspunde pozitiv oricarei solicitari indiferent de cantitate. Vom transporta toate vechiturile la groapa de gunoi fara alte taxe suplimentare. Scapa de toate obiectele care iti ocupa loc inutil in magazie prin intermediul firmei noastre. Spatiul va ramane curat in urma noastra si vei putea depozita acolo alte marfuri sau materiale. De asemenea, daca situatia o cere, avem capacitatea sa ne deplasam la magazia ta cu un numar mai mare de muncitori care sa termine treaba in timp util.

Pretul pe care le percepem se stabileste impreuna cu tine si iti va fi comunicat inca de la primul apel telefonic. Prestam servicii curatenie magazie cu angajati experimentati si cu utilitare de 3.5 tone. Nu are rost sa pastrezi toate obiectele nefolositoare in magazie. Insa nici nu le poti abandona in plina strada. Asa ca solicita-ne ajutorul. Vom raspunde pozitiv oricarei cereri de luni pana duminica, cu precizarea ca trebuie sa ne contactezi cu 24 de ore in avans daca este vorba de o evacuare totala. Apeleaza acum numarul de telefon din pagina de CONTACT si afla mai multe detalii despre ofertele pe care le-am pregatit de la unul dintre operatorii firmei noastre de transport.

 Daca magazia este plina cu marfuri si materiale care nu mai au nici o valoare este cazul sa soliciti ajutorul www.firmacurateniesubsol.ro. Suna acum si convinge-te de promptitudinea angajatilor de care dispunem. Toate obiectele vor fi evacuate in cel mai scurt timp cu putinta si transportate la groapa de gunoi. Indiferent ca vorbim de un fotoliu, o canapea, o masa sau mobilierul din sufragerie pe care l-ai depozitat in magazie. Iti punem la dispozitie manipulatori si demontatori calificati si autoutilitare de diverse capacitati care sa te scape de toate vechiturile. Prestam servicii curatenie magazie in orice zona din Bucuresti sau din Ilfov.