Persoanele fizice si asociatiile de locatari care au nevoie de servicii curatenie subsol pot apela cu incredere la firma noastra. Vom interveni cu personal calificat si cu autoutilitare incapatoare pentru a evacua toate vechiturile din respectivul spatiu.

Te vom ajuta de luni pana duminica, insa avem rugamintea sa ne contactezi cu 24 de ore in avans daca este vorba de o debarasare totala. Si, pentru a-ti preciza un pret corect, angajatii nostri se pot deplasa la subsol pentru a observa care este volumul de transportat la groapa de gunoi.

Curatenie subsol imobile: blocuri, case, vile, birouri

Curatenie subsol

Curatenie subsol bloc

Sintem o echipa de curatenie subsol gata sa te ajute cu absolut tot ce ai nevoie. Tu nu va trebui sa faci nimic pentru ca angajatii firmei noastre vor cobori in subsol si vor evacua, pe rand, fiecare obiect. Ne vom ocupa de locatia ta indiferent ca este inundata cu apa sau este plina cu daunatori (sobolani, paianjeni, gandaci, etc). Avem echipamente speciale de protectie si nu vom refuza absolut nici un client, indiferent de zona in care are nevoie de serviciile noastre complete.

Ai piese de mobilier valoroase in subsol? Sau sticle de vin vechi de peste 10 ani? Nici o problema! Angajatii nostri vor stii cum sa le scoata la suprafata. Iar pe acestea, mai mult ca sigur, nu le vei arunca. Vei dori sa le depozitezi in alta parte. Iar noi le vom transporta in conditii de deplina siguranta. Iti garantam ca acestea nu vor suferi nici o avarie pe durata transportului pentru ca sintem o firma curatenie subsol care isi respecta clientii, indiferent ca sint persoane fizice sau juridice.

Esti administratorulul mai multor scari de bloc? Vrei sa faci o curatenie generala in fiecare subsol? Este perfect! Pentru ca noi va oferim servicii curatenie subsol de inalta calitate si la cele mai mici preturi. Noi ne vom prezenta la bloc cu masini speciale in care angajatii nostri vor depozita absolut toate deseurile care nu sint periculoase pentru meciul inconjurator (moloz, gunoi, pamant, caramizi, borcane, sticle, materiale lemnoase, haine uzate, etc). Iar totul va ajunge direct la groapa de gunoi. Sintem dispusi sa te ajutam indiferent ca locuiesti in Capitala sau in Ilfov.

Ti-am evacuat toate obiectele si vechiturile din subsol. Crezi ca am terminat treaba? Nici vorba! Sintem o firma de curatenie subsol care nu face treaba doar pe jumatate. Vom spala spatiul cu detergenti speciali si, la cerere, putem imprastia unele substante care sa iti fereasca subsolul de gandaci, sobolani, soareci, paianjeni, capuse si alte insecte. Iar dupa ce vom pleca, poti depozita, fara nici o grija, alte obiecte in subsol.

In concluzie, noi sintem solutia potrivita atunci cand ai nevoie de servicii curatenie subsol. Oferim servicii complete la preturi exceptionale! Vom ridica personal toate obiectele din subsol, le vom urca in mijlocul de transport si le vom transporta la groapa de gunoi. Iti garantam ca locatia va ramane curata si dezinfectata dupa ce angajatii firmei noastre o vor parasi. Si, cu siguranta, a doua oara cand vei avea nevoie de servicii curatenie subsol, tot pe noi ne vei contacta. Solutii oferite de firmacurateniesubsol.ro.